Despre noi - Anvelope Braila

Premio Romwest Euro

SC RomWest Euro SRL Braila este o societate comerciala infiintata in anul 2003, activitatea de baza de la infiintare si pana in prezent fiind comercializarea anvelopelor, jantelor si lubrifiantilor auto pentru toata gama de autovehicule, autocamioane, utilaje agricole si utilaje industriale. Societatea dispune de un stoc permanent si diversificat de anvelope si lubrifianti, fiind astfel 100% la dispozitia clientilor sai.

SC RomWest Euro este dealer autorizat al concernelor Good Year - Dunlop, Pirelli, Michelin si Castrol Lubricants Romania. Strategia de dezvoltare, logistica, managementul modern si nu in ultimul rand personalul societatii format dintr-un colectiv calificat, tanar, dinamic, prompt, orinentat catre cerintele clientilor, precum si stocul permanent si diversificat de anvelope si lubrifianti ne ajuta sa fim permanent la dispozitia clientilor nostri. Printr-o strategie bine pusa la punct, prin promptitudine, profesionalism, flexibilitate si seriozitate si nu in ultimul rand prin calitatea produselor si serviciilor prestate, echipa RomWest Euro a devenit in scurt timp un partener de incredere si un jucator important si pregatit pentru exigentele unei piete concurentiale raportata la cel mai ridicat nivel european.

PREMIO ROMWEST EURO marcheaza un nou punct pe harta centrelor greenfield din România, înscrise în programul de franciza Premio de la Goodyear, si aduce pe piata locala a service-ului si retail-ului cu anvelope o investitie de peste 200.000 de euro si noi locuri se munca.

PREMIO ROMWEST EURO, un centru complet nou construit dupa normele occidentale impuse de francizor, ofera brailenilor expertiza locala a binecunoscutului distribuitor local de uleiuri si anvelope, îngemanata cu calitatea si standardele marelui prducator de anvelope Goodyear.

Situat între soseaua care duce catre Focsani si cea care duce catre Baldovinesti, pe Soseaua de Centura a Brailei, pe DN2B la kilometrul 110, centrul PREMIO ROMWEST EURO dispune de o suprafata totala de peste 1500 de metri patrati, 20 de locuri de parcare, spatiu de receptie de aproximativ 100 de metri patrati si 4 rampe de lucru.

Operatiunile de schimb roti, geometrie si echilibrare sunt desfasurate cu aparatura de ultima generatie, personalul fiind calificat si special pregatit pentru a livra cele mai bune servicii la cele mai bune preturi.

Prin acest site dorim sa oferim cel mai bun serviciu de acest gen din Romania, atat prin preturile competitive cat si prin faptul ca orice anvelopa care apare pe site este in stoc in acel moment si poate fi livrata. Baza de date este actualizata de mai multe ori pe zi.